7.12.2018. 13:46
0
Voditeljica progovorila o muškarcima koji za razvedene žene kažu polovnjače: Malo bi se zezao s tobom
Srbijanska voditeljica Ana Mihajlovski novom objavom ponovo je pokrenula lavinu komentara.

Ana je opisala kako ljudi vide ženu, a kako muškarca nakon razvoda. Kako Ana kaže, ženu nakon razvoda mnogi vide kao ‘polovnjaču’, dok je sa muškarcima situacija drugačija.

– Da li ste ikada pitali muškarca koliko se puta zabavljao, razveo, dobio djece, ispao budala? Nisam sigurna da je to nešto što definiše bezgrješnu masu. S druge strane za ženu, neminovnost poslije razvoda jeste neki od popularnih naziva poput: ‘milf, polovnjača, raspuštenica’. I dok nam se silni frajeri sa po pet bivših žena, tako ‘kao vino’ šepure ponosni, mi smo POLOVNJAČE. Pa, ukoliko vam se spontano desi da izađete iz kuće i razmijenite par fora sa muškom osobom postoji velika opasnost da vam onako, kroz šalu naravno, ako nije za vezu, nego eto malo bi se zezao – napisala je Ana, piše “Express tabloid“.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.