7.12.2018. 15:56
1
Milioneri na estradi: Karleuša 40 miliona, Brena 16 miliona…
“Celebritynetworth” bavi se zaradom i imovinskim stanjem poznatih ličnosti. On je nedavno objavio i podatke o zvijezdama sa regionalne estrade. Među najbogatijima su najbolje kotirane zvijezde folk muzike.

Lepa Brena – 16 miliona dolara

Site navodi da je Brena najprodavanija pjevačica u bivšoj Jugoslaviji koja je prodala više od 40 miliona ploča. Na siteu piše da je ona osim što je pjevačica i glumica, i uspješni menadžer.

Šaban Šaulić – 20 miliona dolara

Sitw piše da je snimio 30 albuma, kao i da je oženjen Gordanom za koju je napisao i pjesmu, kao i da ima sina i dvije kćerke.

Dragana Mirković – 30 miliona dolara

Ona je jedna od najuspješnijih pjevačica u bivšoj Jugoslaviji, a popularna je u Bugarskoj i Rumuniji piše site. Sitw navodi da je udata, da ima dvoje djece, kao i da je vlasnik televizije.

Jelena Karleuša – 40 miliona dolara

Jelena, kako piše site, osim što je veoma poznata balkanska pjevačica, borac je za ljudska prava i kolumnistkinja, kao i da je udata za fudbalera Duška Tošića.

Svetlana Ceca Ražnatović – 80 miliona dolara

Prema Celebritynetworth, Ceca je na prvom mjestu po zaradi i jedna je od najpopularnijih pjevačica u regionu od 1988.

(Alen Avdić)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.