13.12.2018. 15:30
0
Smrt glumice i danas je misterija
Brittany Murphy bila je američka glumica i pjevačica koja je iznenada preminula prije devet godina. Njeno beživotno tijelo pronašla je njena majka u kupatilu.
U novembru ove godine bi napunila 41. godinu. Majka Sheron bila je irsko-istočnoevropskog porijekla, a otac je bio Italijan. Roditelji su se razveli ubrzo nakon njenog rođenja, a kasnije je s ocem imala malo kontakta.

Izvještaj patologa potvrdio je da je Brittany umrla od upale pluća, ali njena majka nije vjerovala u to i godinama je istraživala od čega je njena ćerka umrla, pa je pokrenula čak i privatnu istragu. Ona je sa patolozima otkrila da su u tijelu glumice pronađene neke hemijske supstance koje se koriste u otrovima za glodare.

Tako su majka i otac glumice bili uvjereni da njihova ćerka nije preminula slučajno već da je ubijena. Sve je postalo još sumnjivije kada je pet mjeseci nakon nje preminuo i njen suprug Simon, čije je tijelo takođe pronašla majka glumice, a uzrok smrti koji je naveden bio je isti kao i kod Brittany.

Nakon što je patolog ponovo analizirao toksikološke nalaze, uočio je visok nivo metala u organizmu glumice.

Međutim, zbog smrti Brittanynog supruga pisalo se i da je riječ o dvostrukom ubistvu, a nakon svega je i majka glumice bila među osumnjičenima.

Još uvijek se misteriozni slučaj nije riješio i smrt ove glumice ostala je i danas velika misterija.

(Alen Avdić)
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.