17.12.2018. 16:01
1
Nives Celzijus: Ne pada mi napamet da plasiram u javnost imaginarne ljubavi
Pjevačicu Nives Celzijus se spajalo s mnogobrojnim muškarcima tokom njene karijere, posebno nakon razvoda od nogometaša Dine Drpića. Očito je postala umorna od medijskog prozivanja pa se oglasila na svom Instagram profilu:

-Kroz svoju dvadesetogodišnju karijeru, mediji su saznali za tri od četiri moje veze koje sam i sama potvrdila u saglasnosti s mojim partnerima. Čak i kad sam bila klinka i kad mi je možda i trebala pažnja javnosti, nisam posezala za tim niskim, medijskim trikovima jer sam poštovala želju za privatnošću mojih partnera.Sad kada sam majka, ne pada mi na pamet plasirati imaginarne ljubavi radi malo medijskog prostora. Ako mi čega ne nedostaje, onda je to upravo, medijski prostor. Kroz tih 20 godina, mediji su me spojili s barem toliko likova koji ni najmanje nisu budili moj interes ili ih nikad u životu nisam ni srela… I da, dragi novinari odvratan je osjećaj kad odjednom za cijelu naciju, dijeliš intimu s nekim nepoznatim čovjekom, čiji lik poznaš samo s fotografije. Još me više vrijeđa kada novinari plasiraju takvu laž, a onda me optuže da posežem za “malim trikovima”… Zaista nema potrebe da posežem za ikakvim trikovima i spajam samu sebe s čovjekom s kojim sam jedva kafu popila i koji, koliko znam, želi i vodi anoniman život. Da mi je do toga, postoji i onaj puno vjerodostojniji s kojim sam, ako ništa drugo, bar popila više kafa i više od kafe i s kojim bih mogla puniti, ako ne svjetske, onda bar evropske top medije. Pa vi i dalje ne znate ništa o tome. Zašto? Zato što previše cijenim sebe i mislim da sam dovoljno talentirana i vrijedna da mogu egzistirati i bez kačenja na tuđa imena i uspjeh. A pošto nas sve zabavljaju estradna spajanja (žrtvovat ću se danas) pa hajmo se malo poigrati. Koju snažniju polovicu bi vi smjestili pod moju ruku?-poručila je Nives.

(Alen Avdić)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.