18.12.2018. 15:03
2
'Zaspao sam za volanom, a sad je došlo vrijeme da se uozbiljim'
Srpski pjevač Darko Lazić (27) izašao je iz bolnice i uspješno se oporavlja u krugu porodice.

Lazić se obožavateljima javio putem video snimke i poručio im da je odlučio promijeniti život. 

- Mijenjam se za 360 stupnjeva. Promijenio, već! Na život se drugačije gleda, na sve se drugačije gleda. Nema više zaj*bancije, neozbiljnosti… Mora se čovjek uozbiljiti. Nažalost, meni se dogodilo ovo, pa sam se morao tako uozbiljiti. Dok se netko ne opeče, ne osvijesti se, ali bit će sve to bolje - rekao je Darko za Pink.rs. 

Lazić je sretan što mu je zaručnica Marina Gagić (19) trudna i što će po drugi put postati otac. 
Lazić, koji je doživio tešku nesreću, bio je na prvoj kontroli nakon puštanja iz bolnice, i prema pisanju stranih medija, liječnici su zadovoljni kako pjevač napreduje. 

- Fenomenalno sam. Doktori kažu da su super, zadovoljni su i da treba strpljenja. Glavni doktor je rekao da sam dobro napredovao. Ja sam zadovoljan, on je zadovoljan. Bilo mi je naporno na početku, sad se navikavam - rekao je pjevač, piše Kurir.

Darko je po prvi puta progovorio i o razlozima nesreće. Tvrdi da nije bio pijan, već je zaspao od umora. 
- Zaspao sam za volanom. Da sam bio pijan, ne bih ni išao kući. Čist umor, imao sam par dana prije toga jurnjavu, proslave, posao... - kaže Lazić. 

Savjetuje svima da ne sjedaju umorni za volan. 

- Ne sjedajte takvi za volan. I uvijek se vežite kada vozite. Umor je tako gadna stvar, gora čak i od alkohola - dodao je piše 24 sata.

(Alen Avdić)

 
2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.