20.12.2018. 10:29
2
Internet osudio Darka Lazića zbog majice koju je obukao: Zar poslije svega ovakvu poruku šalje
Srbijanski pjevač Darko Lazić 23. oktobra doživio je stravičnu saobraćajnu nesreću kod Brestača. Folker je bio u komi, ljekari su se borili za njegov život, a poslije nekoliko operacija našao se van životne opasnosti.

Javnost je dugo brujala o saobraćajnoj nesreći i mnogi su komentirali situaciju i na pozitivan i na negativan način. 
 
Darko je bio pod dejstvom alkohola kada je doživio nesreću, a upravo zbog tog detalja su ga mnogi kritizirali.

Pjevač se odnedavno nalazi u Mladenovcu, u Institutu za rehabilitaciju "Selters", a fotografija Darka Lazića koja se pojavila na Instagramu izazvala je burne reakcije, prenosi Avaz.ba.

Naime, Darko se fotografirao u majici s natpisom "Živi brzo"! Mnogi su prokomentirali da pjevač koji je preživio užasnu saobraćajnu nesreću šalje pogrešnu poruku ovim potezom i žestoko su ga osudili zbog toga.


(Lejla Trle) 

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.