24.12.2018. 12:33
0
"Nervi na njegovoj desnoj nozi su prekinuti. Kod nas je došao u zastrašujuće lošem stanju"
Darko Lazić definitivno neće kući za Novu godinu i novogodišnje i božićne praznike, kako se u medijima spekulisalo, prenosi danas beogradski Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

Kako su rekli u Institutu za rehabilitaciju "Selters" kod Mladenovca, gdje se pjevač nalazi, on još nije spreman za odlazak.

"Darkov oporavak ide nabolje, ali će sigurno trajati duže nego što smo svi mislili prije nego što je došao. Budući da je gotovo 40 dana bio nepokretan, ima strašnu atrofiju mišića. Kod nas je došao u zastrašujuće lošem stanju. Bio je slab, sa istopljenom mišićnom masom, oslabljen i fizički i psihički", ispričao je izvor iz ovog rehabilitacionog centra, prenosi Kurir.

"Nervi na njegovoj desnoj nozi su prekinuti, svakoga dana ima mnogobrojne tretmane i vježbe. Sa njim rade fizijatri i fizioterapeuti, koji čine sve što je u njihovoj moći da mu bude bolje. Kada će se to desiti, ne možemo znati. Sa druge strane, on je sve bolje volje, veseliji je, sa ljudima priča srdačno, ljubazan je, fotografiše se sa fanovima", priča izvor.

Tako će pjevač Novu godinu očigledno dočekati u ovom centru.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.