13.1.2019. 20:40
5
Ognjen Vranješ na Instagramu otkrio detalje i 'pokopao' Jelenu Karleušu: Dolazila je kod mene u Atinu, za dvije godine prošli smo sve i svašta...
Nakon što se o razvodu, za koji najviše optužuju nogometnog reprezentativca Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješa, prvo oglasila srbijanska pjevačica Jelena Karleuša, uradio je to i njen suprug Duško Tošić. Međutim, izgleda da će se Ognjen Vranješ na kraju ipak najslađe smijati, jer je na svom Instagram profilu detaljno opisao sve ono sto se dešavalo između njega i Jelene Karleuše.

Mediji u Srbiji su objavili da se pjevačica posvađala sa Duškom zbog Vranješa, jer je on u telefonu našao vatrene prepiske sa našim nogometašem iz belgijskog Anderlechta, da bi na kraju stigla i priča o razvodu...

"Nikome nisam uzeo telefon, niti sam ikome pretio. Zamolio bih pojedine novinare da ne pokušavaju na silu i na raznorazne načine doći do mene. Samo želim dug život našim neprijateljima, da dožive sve naše uspehe", napisao je Tošić u okviru svog storyja na Instagramu.

Sasvim je sigurno da ova priča neće tako brzo dobiti svoj rasplet. Kakvu će reakciju imati Jelena Karleuša nakon informacija koje je Ognjen Vranješ iznio na svom Instagramu ostaje nam da vidimo u narednim danima.

 

U galeriji pogledajte šta je o svom odnosu sa Jelenom Karleušom napisao Ognjen Vranješ.



(Admir Oručević)

5
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.