18.1.2019. 10:09
0
Demantirao razvod: Menadžer Jelene Karleuše zahvalio na podršci
PR menadžer Jelene Karleuše Zoran Birtašević oglasio se na Twitteru demantirajući razvod te zahvalio svim njenim fanovima na podršci koju joj pružaju.

Molim sve medije koji se danima brutalno iživljavaju na Jeleni, Dušku i njihovim porodicama da se zaustave u toj krvoločnoj, jezivoj namjeri. Svim J&D kolegama i prijateljima hvala na ogromnoj podršci. Također, hvala svim medijima koji ne učestvuju u ovom hororu. I da, niko se ne razvodi - napisao je on.

 Molim sve medije koji se danima brutalno iživljavaju na Jeleni,Dušku i njihovim porodicama,da se ZAUSTAVE u toj krvoločnoj,jezivoj nameri.Svim J&D kolegama i prijatejima hvala na ogromnoj podršci. Takodje hvala svi medijima koji ne učestvuju u ovom hororu.I da,niko se ne razvodi.

- Želio sam u posebnom tvitu da, ispred Jelene i njene porodice, zahvalim nevjerovatnoj podršci i poslatoj energiji od strane njenih najboljih fanova na svijetu! Hvala, ljudi!!! - objavio je Birtašević.

Zbog trenutne medijske afere u kojoj se nalazi, pojedini mediji dovodili su u pitanje nastup Jelene Karleuše na MAC-u krajem mjeseca, kada je trebalo premijerno da izvede svoju novu pjesmu. Međutim, sada je potvrđeno da će se ona tu večer sigurno popeti na pozornicu u "Štark areni". 

Nagađanjima je tačku stavio Karleušin PR menadžer Zoran Birtašević, koji je na Twitteru napisao: "Budi hejter, baci lajk. MAC 29/01’", što se pretpostavlja da je stih Jelenine nove najavljene pjesme "Lajk".

O odnosu Jelene i Duška govori se već danima, otkako su eksplicitne fotografije, za koje Karleuša tvrdi da su produkt fotošopa, osvanule na internetu i u domaćim medijima. Ona je odmah otputovala kod supruga u Kinu, odakle je demantirala probleme, prenosi avaz.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.