6.2.2019. 13:01
0
"Novak nas je zvao na zajednička druženja i tu su me počeli primjećivati paparazzi. Nudili su mi setove, bila sam student bez prebijene pare"
Starleta Stanija Dobrojević pričala je o Novaku Đokoviću i svojoj povezanosti sa najboljim teniserom na svijetu.

Piše: Haris Ahbabović

Svima je poznato da prije nego što je postala poznata Stanija je studirala ekonomiju, a zatim je otputovala u Ameriku gdje je i radila. U tim danima je svoje kolegice vodila na teniske mečeve Novaka Đokovića, dok on još uvijek nije bio jako poznat.

-One su bile oduševljene sa njim, ali i sa time što sam ja bila jako dobra sa Novakom, poslije nekih njegovih mečeva nas je zvao na zajednička druženja, i tu su me počeli primjećivati paparazzi, kojih u Americi imate na svakom ćošku. Počeli su mi nuditi poslovne ponude za neke setove, koje sam ja ko student bez prebijene pare, jedva dočekala da popunim svoj budžet - bila je iskrena popularna Stanija.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.