15.2.2019. 9:05
1
Ella Dvornik i Charles Pearce se vjenčali u Las Vegasu: Prije pet godina me htio odvesti u Vegas da me oženi, ali nisam imala vizu
Ella Dvornik, jedna od najpoznatijih hrvatskh blogerki i kćerka pokojnog pjevača Dine Dvornika vjenčala se za svog dugogodišnjeg partnera Charlesa Pearcea u Las Vegasu.
"Prije pet godina kad smo se upoznali htio me je odvesti u Vegas da me oženi. Nisam imala vizu  sad je imam!! Postoji li bolji način za ovaj sretan završetak, nego da ga obilježimo još sretnijim početkom", napisala je Ella na svom Facebook profilu.

Kako je navela, tri godine su se trudili organizovati vjenčanje, ali s obzirom na to da su im porodice na drugim krajevima Evrope bilo je jako teško.

"Tako učinismo što radimo najbolje, kako bi Frank rekao 'we did it our way". I evo nas... Samo nas dvoje, službeno je! P. S. Balie volimo te", poručila je ova poznata hrvatska blogerica.

Ella i Chares imaju kćerku Balie Dee, a prije odlaska u Vegas ovaj par je pretdhodnih dana boravio u Meksiku.




(Lejla Trle) 
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.