17.2.2019. 16:43
0
Zajedno sa Šabanom Šaulićem u autu bili Slobodan Boban Stojadinović i Mirsad Kerić, doktori se bore Keriću za život
Kako saznaje beogradski Blic, zajedno sa Šabanom Šaulićem u vozilu koje je krenulo put aerodroma bili su njegov kum Slobodan Boban Stojadinović i muzičar Mirsad Kerić.

Piše: Haris Ahbabović

Prema nezvaničnim informacijama, oni su poslije nastupa u Njemačkoj otišli u hotel, a iz hotela su krenuli put Dusseldorfa negde oko četiri ujutru, gdje su trebali da se ukrcaju na let za Beograd.

Na dijelu puta gdje su se održavali radovi, došlo je do sudara dva putnička vozila.

Za putničkim vozilo prema nezavničnim infomacijama, upravljao je Šabanov muzičar Mirsad Kerić, dok je na prednjem sjedištu sjedio Šaban Šaulić, a na zadnjem Šabanov dugogodišnji prijatelj Boban.

Trenutno zdravstveno stanje kuma Šabana Šaulića, Bobana je dobro, dok je Mirsad Kerić životno ugrožen i ljekari se bore za njegov život, prema pisanju Blica. 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.