17.2.2019. 22:11
1
Šabanu Šauliću tokom udesa pukla srčana aorta, medicinska sestra u bolnici povikala "Ljudi, ovaj čovjek je najveća zvijezda u Srbiji"
Kralj narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Njemačkoj, kada se Šaulić vraćao sa koncerta u Bielefeldu.

Piše: Haris Ahbabović

Zajedno sa Šabanom Šaulićem u vozilu koje je krenulo put aerodroma bili su njegov kum Slobodan Boban Stojadinović i muzičar Mirsad Kerić. Prema nezvaničnim informacijama, oni su poslije nastupa u Njemačkoj otišli u hotel, a iz hotela su krenuli put Dusseldorfa negdje oko četiri ujutru, gdje je trebalo da se ukrcaju na let za Beograd.

Prilikom sudara, Šabanu je pukla srčana aorta i u besvjesnom stanju je prevezen u bolnicu. Tamo ga je odmah dočekao tim ljekara koji su se borili za njegov život, prenosi beogradski list Kurir.

Kada je Šaban stigao u bolnicu jedna od medicinskih sestara, koja je, ispostavailo se ubrzo, sa područja bivše Jugoslavije, odmah ga je prepoznala i vrisnula.

- Ljudi, ovaj čovjek je najveća zvijezda u Srbiji! - viknula je doktorima, prenosi Kurir.

Njemački mediji pišu da je saobraćaj dugo poslije nesreće bio zaustavljen, kao i da su vatrogasne ekipe jedva izvukli povrijeđene iz automobila.

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.