18.2.2019. 9:14
1
Evo kako se pravdao pijani Nijemac koji je izazvao nesreću u kojoj je poginuo Šaban Šaulić
Nakon nesreće koja se dogodila prekjučer ujutro, a u kojoj su smrtno stradali pjevač Šaban Šaulić i njegov klavijaturista Mirsad Kerić, istraga je pokazala ko je kriv.

Tridesetčetverogodišnji vozač Mazde, koji je bio pijan i bez vozačke dozvole, tvrdio je da je vozač Seata izgubio kontrolu nad automobilom te da on nije mogao izbjeći prepreku, pa je otpozadi udario u njih, prenosi njemački sajt Iz.d.

Naime, 34-godišnji muškarac iz Gitersloa svojom Mazdom 6 naletio je na vozilo Seat Ibica iz Ofenbaha, koje se kretalo ispred njega, te su vozila potom skrenula s trake i udarila u bankinu, prenosi "lz.de". 

Šaulić, koji se nalazio na mjestu suvozača u Seatu, poginuo je, dok su njegov vozač i treći putnik bili povrijeđeni. 

Istraga je pokazala da je Nijemac bio pod jakim utjecajem alkohola i da nije imao vozačku dozvolu. Vozaču Mazde je izvađena krv, a oba vozila su zaplijenjena za potrebe istrage. 

Osim tragično nastradalog pjevača, u kolima su bili vozač i kum Šabana Šaulića Sloba Stojadinović i Mirsad Kerić, koji je, također, sinoć umro.
 
Stravična nesreća se u dogodila jučer ujutro oko 6.50 sati na putu A2 u pravcu Dortmunda, piše Avaz. 

(Alen Avdić)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.