18.2.2019. 19:33
0
Nijemac koji se zabio u automobil Šabana Šaulića se tereti za ubistvo dvije osobe
Pjevač i kralj narodne muzike, Šaban Šaulić, u nedjelju, 17. februara, preminuo je nakon saobraćajne nesreće u Njemačkoj, a protiv njemačkog državljanina koji je učestvovao u udesu podnijeta prijava za ubistvo dvije osobe, prenosi beogradski Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

Šaban Šaulić je u saobraćajnoj nesreći poginuo u Njemačkoj, vraćajući se sa svog posljednjeg nastupa. Automobil u kojem se vozio udario je drugi automobil, kojim je upravljao njemački državljanin, koji je bio pod dejstvom alkohola, a tamošnja policija saopštila je danas da je preminuo i Mirsad Kerić (43), vozač automobila u kojem je život juče izgubio Šaban.

"Protiv vozača koji je vozio automobil koji se zabio u onaj u kojem je bio Šaulić podnijeta je službena krivična prijava", istakao je izvor upućen u zvaničnu istragu, pa dodao:

"Tereti se za ubistvo jer su preminule dvije osobe. Državni tužilac je preuzeo slučaj."

Tužilaštvo u Njemačkoj naložilo je obdukciju tijela Šabana Šaulića u četvrtak, o čemu je obaviješteno naše Minstarstvo spoljnih poslova.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.