20.2.2019. 8:40
0
Šabanova žena emotivno uništena: Goca Šaulić neprestano doziva pokojnog supruga
Supruga Šabana Šaulića Gordana Šaulić, od trena kada je saznala tragičnu vijest o smrti svog supruga, nije prestajala plakati i dozivati ga.

Šaulić je preminuo usljed komplikacija sa srčanom aortom poslije jezive nesreće koju je doživio poslije nastupa u Njemačkoj. Gordana je u veoma lošem stanju, pa su joj ljekari prepisali sedative. Udovica kralja narodne muzike ne može ni spavati zbog čega su članovi porodice veoma zabrinuti za nju:

- Goca je veoma loše i svi su zabrinuti za nju. Odbija jesti i spavati. Preksinoć joj je pozlilo, ali su ljekari stalno u kući pa su joj dali lijek za smirenje da bi barem malo odspavala. Stalno je u suzama i doziva pokojnog supruga - navodi izvor blizak porodici, a prenosi Kurir.rs.

U dom porodice Šaulić neprestano pristižu brojni članovi familije, prijatelji, ali i Šabanove kolege, Gordana je i veoma iscrpljena. Ona ne može ni ustati iz kreveta. Uz nju su svakodnevno kćerka Ilda i zet Bojan, kao i buduća snaha Danijela.

Kćerka Sanela i sin Mihajlo u Njemačkoj čekaju da bi preuzeli tijelo pokojnog oca, čija je obdukcija zakazana za četvrtak, piše Kurir.

(Alen Avdić)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.