23.2.2019. 15:15
0
Karleuša nije otišla na sahranu Šabana Šaulića, a evo i zašto
Šaban Šaulić preminuo je nakon saobraćajne nesreće u Njemačkoj, kada se vraćao sa nastupa. U automobil kojim je išao pjevač zakucao se pijani vozač velikom brzinom.

Sahranjen je 22. februara u 15 sati na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana u Beogradu. Brojni prijatelji, rodbina, kolege i građani ispratili su ga na vječni počinak, prenosi Kurir.rs.
 
Velika tuga sve je zavila u crno. Udovica Gordana jedva je izdržala sahranu na nogama. Uz nju sve vrijeme bio je sin Mihajlo, kao i uplakane kćerke. Kada se začula pjesma "Ne plači, dušo" poljubila je crni kovčeg i u suzama se oprostila od svoje velike ljubavi.

Jelena Karleuša nije prisustvovala sahrani. Kako je pjevačica jednom objasnila, ona prijateljima na sahrane ne ide, jer se boji da neće dobro podnijeti. Svaki gubitak neizmjerno je boli, prenosi Avaz.ba. 

Teška srca oprostila se od svog velikog prijatelja i kolege Šabana Šaulića sljedećim riječima:

- Prije 25 godina... moj prvi nastup i eto - baš sa Šabanom. Vršac, gradski hotel. Imala sam 15 godina, Šaban je pitao moju majku da me pusti da idem sa njim. Još nisam zvanično počela da pjevam niti sam bilo šta snimila. Slika je nastala u bekstejdžu, Šaban me ubjeđuje da ne treba da se plašim kad izađem na binu. Posljednji pozdrav prijatelju i vječna slava... - ispisala je emotivnu poruku ona, zbog koje su mnogi zaplakali.




(Lejla Trle) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.