23.2.2019. 19:52
0
''Nisam mogla da glumim zbog botoksa, uništila sam sebe''
“Moraš prihvatiti starenje, a ja sam imala sa tim velikih problema”, rekla je zvijezda 'Prijatelja' Courteney Cox za magazin “People”.

Hollywoodskoj glumici (54) se nije sviđalo kako je izgledala pa je ubrizgala filere u lice.

Međutim, rezultati nisu bili onakvi kakve je htjela. Lice joj se u potpunosti promijenilo poslije brojnih estetskih operacija.

“Nisam to shvatala dok jedan dan nisam stala i rekla ‘Oh pa ne ličim na sebe'”, priznala je Cox, koja je željela da bude što duže mladolika.

Prije dvije godine počela je da “vraća” svoj stari izgled i uklonila je neke implante koji su počeli da joj stvaraju probleme. Priznala je i da je cijelog života smatrala da je najbitnija ljepota pa je zapostavila zdravlje.

“To je pomalo tužno jer me dovelo u nevolju. Jako sam se trudila da držim korak s vremenom, a zapravo sam samo pogoršala sve”, zaključila je Courteney.

Priznala je da prije desetak godina zbog pretjeranog botoksa nije mogla da glumi.

“Ja sam glumica, koristim svoje lice da bih nešto odglumila. Tada to nisam bila u stanju zbog botoksa. Osjećala sam se jadno. Kad ljudi počnu da petljaju oko svog čela i kad ne mogu da pomjere obrve, to je čudno”, ispričala je glumica, prenosi CDM.


(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.