27.2.2019. 18:29
3
Tuzlanska koja je bila u vezi sa Al Pacinom i Goranom Bregovićem: Al Pacino je bio predosadan, svi su morali jesti ono što je jela kraljica
FOTO: Dnevnik.hr
Dijana Bećirević, bivša je manekenka i voditeljica koja je slamala srca mnogih muškaraca, između ostalog i legendarnog glumca Al Pacina.

Piše: Haris Ahbabović

Dijana je počela manekensku karijeru sa 14 godina. Karijera joj je krenula uzlaznom putanjom, pa ju je život odveo i van Jugoslavije, u Milano, italijanski grad koji je i prijestonica mode, prenosi Express.

Ona je zapala za oko i slavnom Al Pacinu, s kojim je imala i ljubavnu vezu. Ipak, holivudski zavodnik nije uspio da zadovolji ovu ljepoticu, te ga je ubrzo stavila jer je, kako je navela, “predosadan”. Dijana je osim Al Pacina, imala i romansu sa Goranom Bregovićem. Manekenka je uplovila i u voditeljske vode, a tokom ovog angažmanu započela je i vezu sa engleskim plemićem – Sir Michaelom, prenosi Express.

Dijana je tokom veze sa plemićem imala priliku i da boravi u kraljevskoj palati, a nedavno je za hrvatske medije otkrila šta joj se nije svidjelo u ovom načinu života:

–Najveći problem predstavljala mi je činjenica što u društvu kraljice Elizabete II. svi moraju jesti ono što ona jede. Njihov specijalitet je janjetina s džemom od mentola, a ja sam ipak provincijalka koja voli da jede slano sa slanim, a slatko sa slatkim. Ta njihova kombinacija uvijek bi mi pokvarila cijelu janjetinu – rekla je Dijana.

3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.