15.3.2019. 13:00
0
Od srčanog udara preminula 19-godišnja Felicite Tomlinson, sestra pjevača Luisa
Felicite Tomlinson, sestra pjevača Luisa, nekadašnjeg člana grupe "One Direct", preminula u 19. godini od srčanog udara, prenosi Avaz pisanje stranih medija.

Piše: Haris Ahbabović

Nekadašnjem članu boj benda "One Direction", a sada solo pjevaču, prvo je preminula maka Johana od leukemije 2016. godine, a sada je porodicu stigla i ova tragedija.

Felicite, koja je išla putem modnih dizajnera i koju je na Instagramu pratilo više od 1,4 miliona ljudi, odjednom se srušila u svom stanu usred dana, a osoba koja je bila s njom pozvala je Hitnu pomoć. Došli su ljekari i pokušali je oživjeti, ali bez uspjeha te su je na licu mjesta proglasili mrtvom.

Još nije poznato šta je izazvalo njenu iznenadnu smrt, a ranije nije imala nikakvih srčanih problema.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.