9.4.2019. 12:51
0
Salma Hayek se pohvalila fotografijom iz Rovinja
Instagram
Glumica Salma Hayek sa svojim mnogobrojnim fanovima na Instagramu podijelila je dvije fotografije iz Rovinja, gdje je stigla na snimanje filma "The Hitman's Wife's Bodyguard", koji bi se trebao naći u kinima sljedeće godine.

Piše: Haris Ahbabović

Holivudska zvijezda pozirala je u cvjetnoj haljini s raspuštenom kosom na brodu, a fotografiju je podijelila sa svojih više od 9,6 miliona pratilaca na Instagramu te je za manje od 24 sata dobila više od 400 hiljada lajkova za nju, a javili su joj se i brojni komentatori iz Hrvatske. 

Na setu holivudskog filma jučer su snimljeni Ryan Reynolds i  Samuel L. Jackson.

- Ova lokacija izgleda obećavajuće. Hrvatska je lijepa na prvi pogled - napisao je Jackson na društvenim mrežama.

- Stigli smo na novu čarobnu lokaciju -  napisala je Salma Hayek.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.