13.4.2019. 11:20
0
"Johnny se stalno drogirao i opijao, bio je čudovište. Izudarao me više puta, pljuvao me, gađao flašama"
Glumica Amber Heard na sudu je ovoga puta detaljno opisala kako je izgledao brak s Johnnyjem Deppom i kako ju je pod dejstvom alkohola, droge i lijekova maltretirao, prenosi 24sata.hr pisanje stranih medija.

Piše: Haris Ahbabović

Njihov brak, kao što je poznato, završen je iznošenjem "prljavog veša", a onda se nastavio na sudu. Glumica Amber Heard optužila je Deppa za nasilje, dok je on rekao da ona zapravo samo želi izvući od njega novac. 

Nedavno je održano novo suđenje, kada je Amber do detalja opisala njihov odnos dok su živjeli zajedno. 

- Na alkoholu i drogi, on je bio nasilnik i čudovište. Kombinirao je drogu i lijekove i u tim stanjima sam bila prestravljena. Poslije se ne bi ni sjećao šta je sve radio. Voljela sam ga i zato sam mu vjerovala da će se promijeniti i prestati sa svim, ali to je bila laž - ispričala je ona, prenosi 24sata.hr.

- Cijelu noć je pio i drogirao se. Ujutru kad sam se probudila, dočekao me i počeo me maltretirati. Tog dana me izudarao više puta, pljuvao me, gađao flašama, plašila sam se za svoj život - rekla je Heard.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.