15.4.2019. 13:28
0
Mira Banjac nakon bolesti ponovo pred kamerama
Proslavljena dramska umjetnica Mira Banjac dva i po mjeseca bila je vezana za bolničku postelju zbog sepse i bolova u koljenu, ali osamdesetdevetogodišnja glumica nijednog trenutka nije klonula duhom ili osjetila strah od smrti, već je maštala da ponovo stane pred kamere.

Nakon oporavka Mira se ponovo vratila poslu i snima seriju “Psi laju, vjetar nosi” gdje reprizira svoju rolu senilne Nane, koju su u Beograd doveli s Kosova.

“Uživam na snimanju, mladi su mi velika podrška i daju mi snagu. Kada pomislim da je meni teško, sjetim se radnika na suncu i snijegu”, kratko je rekla glumica za Kurir.

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.