22.4.2019. 16:27
0
Bivša striptizeta osula paljbu po J.Lo: Ako zarađuje na mojoj priči, valjda zaslužujem naknadu. Zaustavit ću snimanje jer sam pogrešno predstavljena
Jennifer Lopez glumi u filmu "Hustlers", čija se radnja zasniva na istinitoj priči, gdje su bivše striptizete odlučile opljačkati svoje bogate klijente s "Wall Streeta". Dženifer se našla na udaru Samantha Barbash, bivše striptizete, koja tvrdi da je ovo ostvarenje pokralo njenu životnu priču.

Povodom toga ona zahtijeva novčanu naknadu, kako od producenata filma tako i od pjevačice.

- Ako zarađuje na mojoj priči, onda bi trebalo priznati da je to moja priča i valjda zaslužujem nekakvu naknadu. Zaustavit ćemo snimanje jer sam pogrešno predstavljena - rekla je Samantha za "New York Post".

Samanta navodi da joj je ipak drago što je J.Lo glumi.

- Počastvovana sam što me ona glumi, ali mislim da bi ona prvo trebala pričati sa mnom. Ja jedina znam cijelu istinu - rekla je Samantha.

Samantha Barbash je inače bila glavna u bandi bivših striptizeta koje su opljačkale bogate klijente. Naime, ona je s još nekoliko kolegica drogirala muškarce kojima bi kasnije skinule novac s kreditne kartice. Uglavnom su to bili oženjeni muškarci, prenosi Avaz.


(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.