23.4.2019. 20:52
0
Ronaldo i Georgina napustili Dubrovnik: Smještaj koštao oko 7.000 eura
Nakon produženog vikenda provedenog u Dubrovniku, Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez napustili su Dubrovnik.

Čak je i njihov izlazak iz vile izazvao puno pažnje, a na snimku koji je snimio jedan korisnik Instagrama vidi se kako se Ronaldo srdačno pozdravlja s osobljem vile, dok je Georgina požurila ući u automobil.
 U Hrvatsku su stigli u subotu navečer, a odsjeli su u jednoj od najelitnijih vila u Dubrovniku. Večerali su u poznatim dubrovačkim restoranima te posjetili Lopud, gdje god su se pojavili, izazvali su veliku pažnju.

U dubrovačku zračnu luku Ronaldo i Georgina sletjeli su privatnim avionom. Riječ je o Gulfstream G200 Galaxyju (EC-KBC) čija cijena, prema pisanju Dubrovačkog dnevnika, iznosi vrtoglavih 32 miliona eura.

Avion, doduše, nije u njegovom vlasništvu, već ga je unajmio po cijeni od 6.000 eura po satu. Boravili su u jednoj luksuznoj dubrovačkoj vili u kojoj su prije njega noćile neke od najvećih svjetskih zvijezda. Taj je elitni smještaj Ronalda koštao oko 7.000 eura. 

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.