25.4.2019. 21:49
1
"Doktor mi je rekao da se zahvalim Bogu"
U kraćem razgovoru sa Draganom Stojkovićem Bosancem saznao se razlog operativnog zahvata na srcu, kao i njegovo trenutno zdravstveno stanje.

Po njegovoj priči apsolutno nema pomena da je znao za bilo kakvu srčanu anomaliju, kako su pisali pojedini mediji. On je zapravo u Konjicu blizu stana izgubio svijest. No, uspio je da kaže supruzi “Dunja zovi hitnu”. 

U tamošnjoj klinici, njegova prijateljica, koja je kardiolog, savjetovala mu je da ide za Beograd, jer uzrok njegovog stanja nije neurološke nego kardiološke prirode. Polako je vozio, priča Dragan. Dobro se osjećao. Otišao je na kliniku KBC na Dedinju uz preporuku Saše Popovića i onda čuo nešto što mu se u prvi mah nije dopalo. Pod hitno je morao na operacioni sto, jer mu je aortni zalistak sklerotičan i alarmantno sužen.

-Operacija je trajala 6 sati. Doktor Mićović se smorio i veli: Uh, ti si ovo trebao prije 2 godine operisati, ali zahvali Bogu da su ti krvni sudovi kao u mladića. Sada slijedi oporavak koji je teža varijanta – ispričao je Dragan, koji se uspješno oporavlja. 

Što se tiče žiriranja za “Zvezde Granda” on to radi iz kuće. U svakom kontekstu beskrajno je zahvalan Popoviću na predusretljivosti i pomoći, a za kraj ovaj vrhunski muzicki znalac je dodao:

-Ma, žao mi i moje supruge Dunje. Uz sav stres oko mene, preminuo joj je otac. Ja operisan 10-og, on dan kasnije umro, piše Express.

(Alen Avdić)

 
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.