2.5.2019. 15:37
0
Voditeljica Dea Đurđević otkrila planove o povratku na posao, ali i o svadbi
Dea Đurđević se nakon stravične operacije i dalje oporavlja na VMA, a otkriva da jedva čeka da se vrati poslu te da razmišlja o svadbi, ali tek kada se potpuno oporavi.

Uželjela sam se posla! Lijepo mi je i kad gledam televiziju, ali tada mi baš nedostaje. Dok pratim program, znam šta bih ja uradila, rekla, dodala... Razmišljam zašto u određenim situacijama nije nešto urađeno ovako ili onako pa sama sa sobom prokomentiram šta mi fali ili šta je super. Sviđaju mi se gosti koji dolaze u "Jutarnji", pa mi je krivo što i ja nisam u studiju. Nadam se da ću se uskoro moći vratiti. Čekam da mi se ruka skroz oporavi. Kada se to bude desilo, onda ću moći da počnem raditi - ispričala je Dea Đurđević, prenose mediji, a na pitanje kada će "svadbena zvona", objasnila je da je potrebno proći malo vremena.
 
- Čekaj da se sve ovo završi, sad smo u ozbiljnom poslu. Idemo korak po korak. Mladenu i meni je zaista lijepo u vezi, uživamo u svakom momentu. Sad smo fokusirani na moje zdravlje, a poslije će biti vremena za svadbu.

Dei je dan u bolnici pun terapija i previjanja. Vikende provodi kod kuće.

- Vježbam i u bolnici i kod kuće. Mlađa me tjera da radim vježbe što više pijem vodu. I mama isto. Nekad mi bude sve to teško, ali onda se zainatim i još jače vježbam. U kriznim situacijama znam baš potegnuti - rekla je Dea Đurđević.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.