26.5.2019. 18:24
0
Beckhamov sin i njegova djevojka napravili skandal u restoranu: Njihove svađe su takve da skoro dođe do tuče i onda ih obezbjeđenje razdvaja
Sin Davida i Victorije Beckham, Brooklyn Beckham i njegova djevojka Hana Cross napravili su skandal u jednom elitnom restoranu tokom Filmskog festivala u Kanu.

Naime, par koji se zabavlja mjesecima, smešten je u jednom od najluksuznijih hotela u Kanu, "Martinez", gdje noćenje košta 3.000 funti, ali ni to nije uspjelo da ih smiri tokom svađe i tuče koja je izbila. Iako su u Kan došli kako bi uživali u Filmskom festivalu, ali i lijepom vremenu, to se nije dogodilo.

Par je u toku podneva sjeo u otvoreni restoran ispred hotela, gdje su naručili piće, a potom stravično počeli da se svađaju. Počeli su da viču jedno na drugo, da se svađaju, a Hana je u jednom trenutku uzela svoj telefon i okrenula se bijesno od Brooklyna.

"Prolaznici su bili šokirani kada su vidjeli da se Brooklyn i Hana žestoko svađaju pred svima. U jednom trenutku je ona počela da plače i vrišti, iako su bili na otvorenom", kaže izvor za "Sun".

U tom trenutku je reagovalo i obezbjeđenje, koje je razdvojilo par. Odmah su obavješteni i David i Victoria Beckham o incidentu koji se dogodio.

"Sve je bilo veoma dramatično, vrijeđali su se i pljuštale su uvrede", dodaje izvor.

Samo nekoliko dana prije, par se pojavio na crvenom tepihu i izgledali su veoma sretno dok su se držali za ruke. Inače, ovo nije prvi put da se par žestoko svađa i umalo potuče. David i Victoria Beckham ozbiljno su zabrinuti zbog "toksične veze" koju ima njihov sin.

"Na festivalu Coachella također su se posvađali, a jednom su izlazili iz Brooklynovog automobila i takođe se prepirali. Njihove svađe su takve da umalo dođe do tuče i onda ih obezbjeđenje razdvaja. Hana jako teško podnosi Brooklynov status i sve što sa sobom nosi zabavljanje sa članom porodice Beckham, dok je Brooklyn veoma ljubomoran i ne podnosi mušku pažnju koju Hana dobija. Također, izuzetno ga nervira što ona ne želi da potpiše ugovor o povjerljivosti, koji će najprije zaštititi njegove roditelje", završava izvor, prenose Nezavisne.


(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.