7.6.2019. 15:15
1
Milica Todorović pokrenula tužbu protiv zeta zbog sumnje da ju je opljačkao, njen zet poručio: Ne znam o čemu pričate, to nije istina
Pjevačica Milica Todorović prošle je godine ušla u veliki sukob sa zetom, koji joj je godinama bio menadžer i najbliži saradnik, prenose srbijanski mediji.

Piše: Haris Ahbabović

Pjevačica je pokrenula tužbu protiv njega zbog sumnje da ju je opljačkao i uzeo više od 60.000 eura koje je ostavila za kupovinu stana, prenose srbijanski mediji.

Zbog situacije i loših porodičnih odnosa, usljed problema sa zetom Vojom, Milica je i prekinula komunikaciju sa starijom sestrom Jovanom, za koju je itekako vezana, prenosi Telegraf.

 - Ništa ne komentiram. O porodičnim stvarima i porodici neću davati nikakve izjave - rekla je Milica. 

S druge strane, njen zet Voja oštro je demantirao da se nešto slično desilo. 

- Ne znam o čemu pričate, to nije istina. Sve je uredu. Ta priča nema veze s vezom - rekao je Voja za Telegraf.rs, tvrdeći da nikakva tužba od Milice protiv njega nije podnesena.

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.