22.6.2019. 12:37
0
Zvijezda serije Game of Thrones vratio se u London nakon mjesec dana provedenih na odvikavanju od alkohola
Kako prenosi TheDigitalWise.com, zvijezda serije Game of Thrones vratio se u London nakon mjesec dana provedenih na rehabilitaciji. Kit Harington, poznat po svojoj ulozi Jona Snowa propustio je emitiranje posljednje sezone mega popularne serije, kako bi otišao na odvikavanje od alkohola.

Po izlasku sa rehabilitacije uočen je u šetnji Londonom. Kako su prenijeli strani mediji glumac izgleda zdravo i odmorno, a pored toga sretan je i što se vratio u London. Dok je bio na odvikavanju, koje košta 120 hiljada dolara mjesečno, velika podrška mu je bila i supruga Rose Leslie, koju je upoznao u seriji, a s kojom se vjenčao prošle godine.

Klijentima na klinici za odvikavanje pomažu kako da se nose sa stresom i negativnim emocijama. Upravo je s time Kit imao problema, a takve je probleme potaknula pretjerana konzumacija alkohola, prenosi Azra magazin.


(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.