24.6.2019. 10:20
0
Isplivali detalji tajne prepiske Karleuše i Šerifović tokom finala "Zvezda Granda"
Pop diva Jelena Karleuša u prvom intervju poslije sedam mjeseci, iskreno i bez dlake na jeziku, govori o "Zvezdama Granda", otkriva šta zaista misli o Džejli Ramović, kako se u posljednjem periodu borila sa svime što joj se desilo...

Diva je progovorila o ovogodišnjoj sezoni muzičkog takmičenja.

- Generalno je cijeli period iza mene bio strašno težak. Najgori u mom životu. "Zvezde Granda" su mi pomogle da sve to na neki način prebrodim. Trudila sam se da se koliko sam mogla u datim trenucima posvetim mojim kandidatima i da svim tim mladim ljudima prenesem znanje i životno iskustvo. Na sceni sam skoro 25 godina i ovaj posao mi je više nego jasan.

Marija kaže da je ova sezona bila izuzetno stresna za nju jer se vezala za svoje kandidate i da će dobro razmisliti hoće li se opet upustiti u sve to, a Jelena je na to rekla da je vrijeme da traže topli obrok više.

- Maro, dosad smo radile gratis, red je da tražimo neki topli obrok više. Ipak mislim da je moja žrtva u "Zvezdama Granda" najveća. U svakom smislu. Meni su sve ove sezone utjecale i na porodicu i na brak jer sam godinama spriječena da s djecom odlazim kod muža u inozemstvo, svako moje pojavljivanje košta pravo bogatstvo jer ja ne mogu u farmerkama i patikama kao Marija, vučem najveći medijski pritisak i imam ulogu nekog ko mora pravi veliku gledanost. Ovaj šou je odavno prestao biti puko takmičenje talenata i uključio se u svjetske trendove TV pristupa, a na tim izmjenama sam insistirala ja. Otkad sam došla, pa do sada, mijenjala sam kruta TV pravila, krutu publiku punu predrasuda i još mnogo toga. Ipak, upravo zbog takmičara dešava se magija koja nas tjera da ne odustajemo. Uzbudljivo je, a i pomažemo mladim ljudima da što prije uđu u igru zvanu šoubiz pakao - kazala je pop diva.

Negodovala je zbog članova žirija koji su Džejli dali 12, a Milici po 1 ili 2 boda. Karleuša je progovorila na koje kolege se odnosila njena kritika.

- Ma prepoznaju se oni sami. I jesu kurtoni. Kakav je to način? To je kao da proglasiš Mesija (Messi) za najboljeg igrača godine, a drugo mjesto daš igraču iz FK Donje Brijanje. Ronaldo ti ne bude u konkurenciji? Pa gdje to ima? Uostalom, ko od mene još očekuje da šutim na nepravdu? Nikad nisam i nikad neću - kazala je Jelena Karleuša.

JK je iznijela i svoje mišljenje o pobjednici "Zvezda Granda".

- Džejla je veoma lijepa, mlada djevojka, odličan vokal i veliki potencijal. Želim joj svu sreću u budućem bavljenju ovim poslom u koji sam i ja ušla vrlo mlada, s nepunih 16 godina, tako da znam šta čeka i nju i Milicu. Ali moram kazati da se u životu i šoubiznisu ne pobjeđuje na poene, već na rad, suze i znoj! Iskreno, ja Džejlu svrstavam u tip pjevača koji nemaju izraženu emociju i harizmu. Ona tu svoju hladnoću mora pobijediti da bi uradila nešto više - kazala je Jelena.

Paparaci su uhvatili moment na Jeleninom telefonu u trenutku dok je stizala poruka od Marije Šerifović sadržine "DEBIL". Evo koga su članice žirija ogovarale:

- Sašu Popovića! Hh- ah-aha, šalim se… Mislim da mi je poslala poruku DEBIL za pjevača koji je u tom trenutku glasao i nije dao Milici nijedan glas. A to što mi paparaci slikaju i zumiraju ekran telefona je svakako za novu tužbu. Gdje svih 300, tu još jedna - kazala je Jelena Karleuša.

(Alen Avdić)

 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.