7.7.2019. 17:54
0
Bivša Miss Perua umiješana u šverc droge s bokserom s Kosova
Peruanski list "Republika" ponovo dovodi u vezu bivšu Miss Perua Camilu Canicoba s bokserom Davidom Cufajem, osumnjičenim za krijumčarenje narkotika.

Slike Canicobe i Cufaja objavljene su u martu ove godine, a bivša misica je demantirala bilo kakvu vezu s njim, navodeći da joj "smještaju zli ljudi", prenosi "Republika".

Canicoba je bila uključena i u skandal početkom ove godine kada je na društvenim mrežama postavila fotografije na kojima je Miss Perua Anyela Grados Meza pijana, što je zabranjeno pravilima, nakon čega joj je oduzeta titula.

Otad je povezuju s Cufajem, porijeklom s Kosova, koji se sumnjiči da je prije dvije godine pokušao u metalnim kontejnerima sa šparglom prokrijumčariti više od dvije tone kokaina koji je iz Perua trebao stići u Belgiju.

Iako su svi dokazi ukazivali na njega, on je pušten na slobodu, a peruanski list ga označava kao vođu kriminalne organizacije, prenosi Avaz.


(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.