7.8.2019. 14:15
0
Saša i Dejan Matić rođeni kao zdravi dječaci, tuđom greškom ostali slijepi
Srbijanski pjevači Saša i Dejan Matić su tuđom greškom ostali slijepi, a rođeni su u Drvaru kao zdravi dječaci. Rođeni prerano, dječake su otac Zoran i majka Dragica morali smjestiti u inkubatore u zagrebačkom porodilištu.

Iz neutvrđenih razloga, obje bebe su samo nekoliko dana po rođenju u bolnici oslijepile, a taj nedostatak sudbina im je nadomjestila izvanrednim muzičkim talentom. Saša i Dejan Matić su već nekoliko godina među najpopularnijim pjevačima u regionu.

Poznati voditelj jedne prilike je pitao Sašu je li istina da zbog Dejana ne želi operirati oči, iako zna da bi poslije toga progledao, jer, kako je naveo, to kod njega nije slučaj, na šta je dobio odgovor da o tome - nema govora. 

Očito je voditelj nije bio dovoljno informiran o njihovoj životnoj priči. Navodno je nepažnja medicinske sestre odgovorna za to što su ostali slijepi.

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.