31.8.2019. 22:40
0
Pariški vatrogasac otkrio posljednje riječi princeze Diane
Pariški vatrogasac Xavier Gourmelon, koji je među prvima pritekao u pomoć unesrećenoj princezi Diani, rijetko govori za medije, ali je u jednom intervjuu ispričao kako su izgledali posljednji trenuci života preminule princeze.

Gourmelon kaže da nije imao pojma tko se nalazi u automobilu koji se zabio u stup pariškog tunela te da je prvo dao kisik ženi koja je sjedila na stražnjem sjedalu.

"Nije imala vidljive ozljede, tek malo krvi na ramenu. Dao sam joj kisik prije nego što sam je izvukao iz automobila, a ona me pogledala i rekla: "Bože, što se ovo dogodilo?" Nekoliko trenutaka kasnije princeza je doživjela srčani zastoj. Masirao sam joj srce i ponovno je počela disati", kazao je vatrogasac i dodao da je bio uvjeren da će preživjeti, prenose Nezavisne.

Nesreća se dogodila nešto iza ponoći, a francuske vlasti su u ranim jutarnjim satima 31. kolovoza 1997. godine objavile da je princeza preminula.


(Lejla Trle) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.