10.9.2019. 17:39
0
Angelina Jolie: Trenutno sam u jednom smiješnom stadiju u kojem ponovo otkrivam sebe
Najstarije dijete Angeline Jolie nedavno je otišlo na fakultet, a sada je ona progovorila o majčinstvu, ali i glumi. Priznala je kako se s odrastanjem djece mijenjala i ona sama te kako je zapravo otkrila skrivene dijelove sebe.

– Kada su vam djeca malena, osjećaj majčinstva je nekako intenzivniji. Kada dođu u tinejdžerske godine, onda se prisjećate sebe u tim godinama. Gledaš ih kako idu u razne klubove i pitaš se zašto ti ne možeš ići – rekla je glumica za magazin HELLO.

– Trenutno sam u jednom smiješnom stadiju u kojem ponovo otkrivam sebe – rekla je.

Također, zaključila je kako se trenutno ponovo intenzivnije okrenula glumi jer joj uloga redateljice oduzima previše vremena i odvaja je od porodice.

– Sada ću se posvetiti glumi jer se drugačije ne mogu posvetiti djeci – rekla je i priznala kako ih često dovodi na set. 

– Odlični su na setu. No, kada me vide u nekoj cool akciji, misle da je to veoma smiješno jer me jako dobro poznaju i znaju kakva sam kod kuće – kaže, prenosi Azra. 


(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.