13.9.2019. 21:51
0
Gru pred smrt odbio ponudu da uđe u rijaliti
Produkcija Tv Pink među prvima je kontaktirala repera za ulazak u rijaliti, ali Gru je to odbio bez da je čak saslušao i uslove svog učešća.

S reperom je, kako Kurir saznaje, produkcija ružičaste imperije kontaktirala među prvim kandidatima pred novu sezonu, ali se on ljubazno zahvalio na ponudi i odbio učešće.

Gru je volio izazove i adrenalin i bilo mu je drago što ga je produkcija televizije Pink pozvala da bude dio njihovog najvažnijeg projekta, ali on sebe nije vidio u tom formatu. Porazgovarao je sa organizatorima i rekao im da nije zainteresovan za to jer želi da bude sa sinovima i suprugom Danicom. Odmah je stavio do znanja da ne želi čak ni o uslovima da pregovara i organizatori su to ispoštovali. Porodica mu je bila na prvom mjestu i ni po koju cijenu nije želio da mjesecima bude razdvojen od njih. 

Gru je, podsjetimo, bio učesnik rijalitija „VIP Veliki brat“ i često je u intervjuima govorio o razlozima zašto sebe više ne vidi u takvim programima. 

- Ne bih ušao opet u rijaliti, iako sam prije mjesec dana dobio poziv. Jednom sam probao, vidio kako to izgleda, i to je dovoljno. Jedina stvar koja bi me motivisala da uđem jeste ogroman novac, ali s obzirom na to kako rijaliti danas izgleda, taj ogroman novac ne postoji - istakao je Gru svojevremeno.

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.