17.10.2019. 20:04
1
Popović: Igor i Severina sve su inscenirali zbog njene turneje
Pjevačica Severina Kojić (47) iznijela je na pres-konferenciji teške optužbe na račun škole svog sina, ali i na račun svog bivšeg partnera Milana Popovića (55).
Tvrdi kako njenom suprugu Igoru Kojiću (31) nije bilo dozvoljeno da iz škole pokupi njenog sina. Izjavila je i kako su joj sina fizički i psihički zlostavljale učiteljice, koje nisu dopustile da dijete pokupi Igor. Tvrdi i kako je otac djeteta Milan Popović sve to učinio u dogovoru s direktoricom. 

- Iako, prema sudskom sporazumu, moj suprug ima pravo preuzeti dijete iz škole, svejedno se direktorica škole, koja ima dosta tužbi u toj školi od ostalih majki, zajedno s ocem dogovorila da niko osim mene ne može preuzimati dijete tako sam jedina majka koja ne može obavljati svoj posao - rekla je Severina na konferenciji, dodavši kako od svog bivšeg partnera dobiva prijeteće mailove.

Milan Popović, otac djeteta, dao je svoj komentar na ove optužbe.

 - Incident koji majka navodi da se dogodio, nije se dogodio na sasvim takav način na kakav ga je majka predstavila javnosti. Cijeli incident isprovociran je od Igora Kojića, zbog čega je škola bila primorana da pozove policiju da intervenira zbog njegovog neprimjerenog ponašanja - rekao je Popović. 

Severinin bivši partner potom je odmah nastavio:

- Odmah da kažem, nisam bio na licu mjesta, ali prema meni dostupnim informacijama, nikakvog zlostavljanja nije bilo. Igor je došao da preuzme dijete, ali on na to nije imao pravo. Mislim da su u školi svi postupili maksimalno profesionalno te da je ponašanje očuha (Igora Kojića) užasno neprimjereno i nedopustivo. Kao otac djeteta, neću to tolerirati u budućnosti - rekao je Milan. 

Smatra kako je cijeli ovaj incident insceniran. 

- Nije bilo zlostavljanja. Ovo je inscenirano kako bi se privukla pažnja i napravila senzacija u sklopu najavljene turneje, koju je nazvala "The Magic Tour". Da je ikakvog zlostavljanja bilo, stao bih na stranu majke i pomogao joj da maksimalno zaštitimo naše dijete. Sve ostale izjave kojima proziva institucije, nešto su što smo i ranije vidjeli od nje pred donošenje neke velike presude, kao što je to slučaj i sada - rekao je Popović. 

Tvrdi kako nikakve prijeteće mailove nije slao pjevačici, za šta ga je ona, također, optužila. U svom govoru, Severina je prozvala dvije učiteljice za zlostavljanje njenog sina, ali Milan tvrdi kako jedna od učiteljica prozvanih imenom, ne postoji u toj školi.

Pojasnio je i kako i zašto je došlo do cijelog incidenta.

- Škola ima svoju proceduru oko preuzimanja djece. Postoji pick-up lista, na kojoj piše ko smije preuzeti dijete. Pored majke i oca, na tu listu se mogu staviti još četiri osobe. Mi smo se usaglasili oko liste, ali Severina je nikad nije potpisala i zbog toga škola nije mogla Igoru dati dijete. Znala je da nije potpisala listu i da Igor ne može preuzeti dijete - rekao je Milan i dodao kako smatra da učiteljice u školi dobro rade svoj posao, ali da bi mogle biti malo strožije.

(Alen Avdić)
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.