30.10.2019. 21:39
0
''Mene su zauvijek deformisali, ali neću dozvoliti da moja djeca budu žrtve''
Godina na izmaku bila je teška za Jelenu Karleušu. Početkom godine tabloidima širom regiona dominirala je vijest o navodnoj aferi i lascivnim slikama popularne pjevačice, da bi samo mjesec nakon toga ostala bez majke Divne koja joj je bila najveći oslonac u životu.

“Ovo je bila stravična godina za mene. Sve što sam planirala usporeno je prvo zbog medijskog linča, zatim zbog Divnine smrti koja me je razorila u svakom smislu, a onda i zbog mog gubitka želje da bilo šta više u ovoj zemlji radim… Bilo je potrebno vrijeme da se saberem. Sada radim na svemu što sam obećala fanovima”, istakla je JK u intervjuu za Story.

Jelena smatra da period kroz koji je prošla odrazio na psihu njene djece Atine i Nike.

“Kada je krenuo medijski linč početkom godine, tješila sam se da je jedino bitno da mi je majka dobro i da držimo bolest pod kontrolom. A, onda je ona umrla i ja sam se okrenula zaštiti moje djece, koja su mnogo propatila zbog svega. Posvetila sam se djeci koja su nemilosrdno napadana čak i na naslovnim stranama. Mene su zauvijek deformisali, ali neću dozvoliti da moja djeca budu žrtve. Morala sam da ih ispišem iz škole, da konsultujem dječijeg psihologa, ali sada je sve OK. Držim situaciju pod kontrolom”, otkriva muzička zvijezda.

Medijima je uvijek zanimljiv odnos nje i njenog supruga, fudbalera Duška Tošića, pa ovih dana pišu kako im je brak u krizi.

“Nevjerovatna je, bolesna i perverzna ta otrovna želja tabloida da mi razore brak i porodicu. Veoma, veoma teško smo sve oko kao porodica prošli. Duško ipak najteže. Strasti se još uvijek smiruju. Polako. Korak po korak, život ide dalje, bagra likuje, dobri ljudi podržavaju, planeta se okreće”, ističe Jelena i dodaje da ne može da kaže da baš ništa ubuduće neće ugroziti njen brak.

“Ko tako nešto može da tvrdi? U životu nije ništa sigurno, pa ni to da li ću sutra biti živa. Treba živjeti punim plućima i cijeniti lijepe sitnice koje život znače. Naravno, za porodicu i brak treba se životom boriti jer od toga nema ničeg važnijeg. Ako je iko lav i borac, onda sam to ja”, istakla je ona.

Sprema veliki povratak na scenu. Snima dvije nove pjesme. Obećava novi, klupski zvuk ali i balade koje će, smatra, ostati za generacije koje dolaze.

Prošla je i kroz borbu za sopstveno zdravlje, a i za fizički izgled. Naime, Jelena je vratila prepoznatljivu vitku figuru nakon što je par godina imala problema sa viškom kilograma.

Otkrila je da se posvetila zdravom načinu ishrane te da je uz pomoć nutricioniste vratila vitku liniju jer, dodaje, mrzi treninge.

“Sve se može ako se potrudiš”, govori Jelena, prenosi CDM.


(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.