13.11.2019. 13:40
1
Shakira otvoreno priznala da je bila u depresiji: Bilo je nepodnošljivo
Kolumbijska ljepotica i pjevačica Shakira otvoreno je progovorila o traumi kroz koju je prošla nakon gubitka glasa.

Isprobala je hipnozu, meditaciju, pa čak i svetu vodu iz francuskog grada Lourdesa kako bi pokušala oporaviti svoje glasnice.

Naime, Shakira je 2017. godine doživjela krvarenje desne glasnice, zbog čega više nije mogla pjevati. Ta situacija je po njenim riječima bila "nepodnošljiva".

"To je bio moj identitet. Bilo je slučajeva kada nisam mogla ni ustati iz kreveta, bila sam tako depresivna", izjavila je za časopis People.

To je imalo velikog utjecaja na njezin obiteljski život s nogometnom zvijezdom Barcelone Gerardom Piquéom i sinovima Milanom (6) i Sashom (4). 

Pjevačica je ponekad s porodicom znala komunicirati samo znakovnim jezikom, a zbog svega je morala odgoditi i svjetsku turneju "El Dorado".

"Bila sam jako pesimistična i ljuta na sve osobe oko sebe. Gerard je vidio najgore od mene", rekla je. 

"Trebala sam operaciju ili božansku intervenciju", dodala je. 

Srećom, trostruka dobitnica Grammyja pokazala je da je u pravu i bez operacije vratila svoj pjevački glas. 

Vraćajući se na pozornicu u junu 2018. rekla je kako je "doživjela vjersko iskustvo."

Svaka večer njene turneje "El Dorado" o kojoj je snimljen i film, bila je "pravi poklon", zaključila je slavna zvijezda, prenosi Index.hr.


(Amila Alijagić)

Shakira
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.