15.11.2019. 14:42
1
Angelina Jolie: Zbog Brada sam postala nebitna
Angelina Jolie razvela se od Brad Pitta u septembru 2016., pa iako su prošle tri godine, holivudska diva i dalje ne želi imati prijateljski odnos s popularnim glumcem. Dobitnica Oscara prema Bradu osjeća gorčinu jer smatra kako je živote njihovih šestero djece okrenuo naopako.

- Angelina je i dalje ogorčena zbog Brada. Želi da preuzme odgovornost jer joj je okrenuo život naopako. I njoj i djeci - izjavio je izvor za "UsWeekly".

Glumica trenutno snima film u Španiji, a nedavno je izjavila kako bi voljela živjeti u inozemstvu, no ne može se odseliti iz Amerike zbog bivšeg supruga.  

- Razvod je bio zaista kompliciran. Pred kraj moje veze s Bredom nisam se mogla prepoznati, kao da sam izgubila dio sebe... Postala sam manja, nebitna, iako to nisam pokazivala - izjavila je Angelina te dodala kako je bila istinski povrijeđena. 

Bivši par ima šestero djece - sinove Maddoxa, Paxa i Knoxa,  te kćerke Zaharu , Shiloh i Vivienne, prenosi Avaz.


(Amila Alijagić)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.