29.11.2019. 8:39
0
Zoran Šprajc otpušten iz bolnice: Bilo je dobro, ali ne ponovilo se
Popularni voditelj Zoran Šprajc izašao je iz bolnice nakon što mu je nedavno ugrađen stent zbog infarkta koji je doživio.

Šprajc je na Instagramu objavio fotografiju kako napušta bolnicu.

- Civilka. Bye, bye #hospital, bilo je dobro, al' ne ponovilo se - napisao je Šprajc uz fotografiju.

Prema vlastitim riječima, Šprajc je završio u bolnici skoro na isti datum kao i prije šest godina, kad su mu u KB Dubrava prvi put ugradili stent. Tad je u bolnici proveo 14 dana.

Fotografija koju je Šprajc objavio na Instagramu - Avaz, Dnevni avaz, avaz.ba

- Posljednji put sam bio prije šest godina i valjda mi zafalili ti ljudi i stentovi, uglavnom neki dan mi neki vrag nije dao mira sve dok ponovo nisam otišao. I, zanimljivo, došao sam na svoj najdraži odjel tačno na isti dan, skoro i sat, kao i prije šest godina - napisao je nekoliko dana nakon što je završio u bolnici zbog infarkta, prenopsi Index.hr.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.