29.11.2019. 21:27
0
Milan Popović: Aleksandar će konačno ići u školu, a ne na koncerte
Jučer je na Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu donesena presuda prema kojoj je, u pravnoj borbi za starateljstvo, prvostepeno dosuđeno da će dječak Aleksandar Popović (7) odsad živjeti s ocem Milanom Popovićem (54), a ne s majkom Severinom Kojić (47) kao do sada.

“Iako je riječ prvostepenoj presudi, jako sam srećan i zadovoljan zbog nje. Aleksandar će sada nastaviti da ide u školu u Zagrebu gdje će nastaviti i da živi, ne želim da otkrijem u koju školu, jer to zadire u privatnost djeteta. Aleksandar će konačno ići u školu, a ne na koncerte”, izjavio je Milan Popović.

“Znam samo da moj sin nije bio u školi od 14.10. i da ću morati uzeti dodatne sate da nadoknadi sve izgubljeno gradivo. U njegovoj školi nisu štrajkovali pa će biti dosta gradiva koje je propustio”, dodao je Popović i rekao da je on otac koji je potpuno posvećen svojoj djeci.

Osim sina sa Severinom, Milan Popović ima još dvojicu sinova: Milana i Đorđa. Zbog Aleksandra je kupio kuću u Zagrebu i organizovao sve poslovne obaveze kako bi se što više mogao posvetiti djeci.

“Jednom sam čitao o tome za čime su ljudi na samrti najviše žalili i najveći broj njih rekao je da im je najteže palo što su propustili djetinjstvo i odrastanje svoje djece. Ja neću dopustiti da se meni to dogodi. To nije dobro za dijete, ne trebaju djeci dadilje i treće osobe nego roditelji”, kazao je Milan.

Dodao je da će maleni Aleksandar nastaviti da putuje kao i dosad i da je čitao neke tekstove o tome da mališan ima lažni pasoš, ali sve je to, kako kaže, potpuna laž. Istina je da će on sve učiniti za svoje sinove: Aleksandra, Milana i Đorđa, prenosi CDM.


(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.