7.12.2019. 19:22
3
Bojan Tomović isjekao vene
Bojan Tomović, poznati pjevač oglasio se na internetu tvrdeći da ne može više da izdrži sa bolešću koja ga prati godinama, bipolarni poremećaj, prenose srpski mediji.

"Isjekao sam vene. Samo da znate da niti sam bio narkoman ni alkos, samo više ne mogu da živim sa bipolarom. Ubila me manična depresija. Niko nije kriv, zbogom", napisao je Bojan.

On tvrdi da nije u pitanju ni droga ni alkohol, nego da ne može više da se nosi sa maničnom depresijom, prenose Nezavisne.


(Admir Oručević)

3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.