14.1.2020. 9:15
0
Srbija: Policija traga za Sergejom Trifunovićem?
Lider Pokreta slobodnih građana i glumac Sergej Trifunović sinoć se u Bulevaru Mihajla Pupina u Beogradu zakucao u autobus Gradskog saobraćajnog preduzeća, a potom je pobjegao s mjesta nesreće.

Kako prenose tamošnji mediji, policija je u Karađorđevoj ulici pronašla vozilo Sergeja Trifunovića, ali njega nije bilo, te se trenutno za njim traga. 

Prema navodima iz medija, udes se dogodio kod pumpe "Dejton", oko 20.55, kada je Trifunović prešao u zaustavnu saobraćajnu traku i automobilom reno megan udario u zadnji lijevi dio vozila, prenose Nezavisne novine.

"Vozač autobusa je došao do zadnjeg dijela i odmah je prepoznao Trifunovića. Rekao mu je da bi trebalo da sačekaju policiju, ali je lider PSG rekao da za tim nema potrebe, sjeo u automobil i otišao s lica mjesta u smjeru ka Brankovom mostu" rekao je jedan od očevidaca.

U udesu, srećom, nije bilo povrijeđenih.

U Gradskom saobraćajnom preduzeću rekli su  da u toku večeri nisu dobili prijavu vozača da je došlo do sudara, prenosi Blic.rs. 


(Lejla Trle) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.