25.1.2020. 13:02
2
Princ Harry doživio nervni slom
Otkako su šokirali javnost svojom objavom da se povlače sa službenih kraljevskih dužnosti te se odriču novca koji su dobivali u zamjenu od poreznih obveznika, princ Harry i Megan Meghan Markle ne prestaju intrigirati kako britansku javnost tako i ostatak svijeta.

Iako mnogi nagađaju da su se vojvoda i vojvotkinja od Saseksa sa svojih dužnosti povukli zbog prevelikog pritiska medija, američki tabloid “Globe” piše da je za sve kriva Megan, zbog koje je Hari doživio nervni slom.

– Princ, jednostavno, više nije mogao gledati koliko se loše njegova supruga nosi s ulogom aristokratkinje. Strahovao je da će ga Meghan ostaviti i uzeti njihovog sina Arčija (Archie) sa sobom. Sve te okolnosti uzele su svoj danak i u jednom trenutku je ‘pukao’, zbog čega je sedmicama išao na terapije kod psihijatra koji ga je posjećivao u sklopu vile u kojoj je boravio u Kanadi tokom proteklih božićnih blagdana – otkrio je nepoznat izvor i dodao da je Megan njegov trenutak slabosti okrenula u svoju korist i savjetovala mu da će biti mnogo sretniji ako se, jednostavno, odreknu kraljevskih dužnosti i odsele se iz Velike Britanije.

Podsjetimo, par koji je odlučio ostatak života provesti na dvije adrese putujući tako na relaciji Sjeverna Amerika – Ujedinjeno Kraljevstvo, već je navodno izabrao kuću u Kanadi koja će im postati budući dom, a za nju će morati izdvojiti oko 28 miliona dolara.

Riječ je o ljetnikovcu od 6.857 metara koji se nalazi u najprestižnijim dijelovima zapadnog Vankuvera iz kojeg se pruža prekrasan pogled preko okeana. Ima šest spavaćih soba i pet kupaonica na četiri sprata te panoramske prozore s kojih se pruža nevjerovatan pogled, piše “Avaz“.


(Admir Oručević)

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.