26.2.2020. 22:16
0
Duffy šokirala javnost: Bila sam drogirana, silovana i zarobljena
Pjevačica Duffy, dobitnica mnogobrojnih muzičkih nagrada, otkrila je da je bila drogirana i silovana, nakon što ju je napadač zarobio.

Na zvaničnom Instagram nalogu, koji prati 33.000 pratilaca, tridesetpetogodišnja pjevačica objavila je da je „oporavak potrajao”.

Pjevačica iz Walesa, čiji je singl Mercy dosegao vrhove top lista u Velikoj Britaniji 2008, takođe je napisala: „Istina je, a molim vas da mi vjerujete da sam okej i bezbjedna”.

– Nekoliko dana sam bila zarobljena, a zatim su me drogirali i silovali- stoji u poruci fanovima.

– Možete samo da zamislite koliko puta sam razmišljala da pišem o ovome- napisala je na Instagramu.
Ona je napisala i da su je mnogi pitali šta joj se desilo, gdje je nestala i zašto.

-Jedan novinar me je kontaktirao, pronašao je način da dođe do mene i rekla sam mu sve prošlog ljeta. Bio je veoma ljubazan i prijalo mi je da konačno pričam o tome - stoji u statusu.

Navela je i da se uspješno oporavila.

– Ali mogu da vam kažem da sam u prethodnoj deceniji, toliko željela da osjetim sreću u srcu i sada sunce ponovo sija- kaže ona.

- Pitate ste zašto nisam odabrala da koristim glas da izrazim bol? Ne želim da pokažem svijetu tugu u mojim očima. U sebi sam se pitala kako mogu da pjevam iz srca, ako je ono slomljeno?- dodala je.

– Osjećam veliku ljubav i iskrenu zahvalnost za ljubaznost koju ste mi ukazali tokom godina. Bili ste mi prijatelji. Želim da vam se zahvalim na tome. Molim vas poštujte da je bilo jako teško da bilo šta kažem, ne želim da se moja porodica opterećuje time. Molim vas da me podržite i učinite da ovo bude pozitivno iskustvo- stoji u statusu.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.