12.3.2020. 22:01
0
Meghan Markle shrvana i uplakana otputovala u Kanadu
Meghan Markle je, prema navodima britanskih medija, otišla u Kanadu. Nakon što je obavila svoje posljednje dužnosti kao vojvotkinja od Sussexa, Meghan je odletjela u Kanadu, gdje je ostao njezin sinčić Archie.


Prema pisanju britanski tabloida, Meghan i Harry su posljednje večeri njezinog boravka u Londonu organizirali privatnu zabavu za sve članove svog osoblja. Zabavu su upriličili u hotelu Goring, gdje su se okupili svi njihovi saradnici.

"Meghan je bila jako emotivna. Čak je i zaplakala", pišu Britanci i dodaju da je vojvotkinja bila vidno tužna, pa čak i shrvana.


Ona i Harry željeli su, navodi se, organizirati nešto posebno za svoje bivše zaposlenike, a i prije su ih znali iznenaditi zabavama.

Meghan i Harry 31. marta prestaju koristiti svoje titule kraljevskih visočanstava, vojvode i vojvotkinje od Sussexa te postaju financijski samostalni. Živjet će u Kanadi i Londonu. 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.