17.3.2020. 8:36
0
Glumac Idris Elba pozitivan na koronavirus
Glumac Idris Elba posljednji je u nizu holivudskih zvijezda koja je objavila da je pozitivna na koronavirus.

"Nesuđeni" James Bond, za kojeg se spekulisalo da će naslijediti Daniela Craiga u ulozi poznatog britanskog špijuna 007, objavio je da je testiran pozitivno na korona virus.

- Jutros sam testiran i utvrđeno je da sam pozitivan na Covid-19. Osjećam se dobro, nemam simptome za sada, ali sam u izolaciji otkad sam saznao da sam pozitivan. Ljudi, ostanite kod kuće i budite pragmatični. Nemojte da paničite, napisao je 47-godišnji glumac.

Idris Elba je postavio i video u kojem objašnjava razloge zbog kojih se testirao. Kaže da je bio izložen virusu. Elba je također pozvao na promovisanje socijalnog distanciranja i što češćeg pranja ruku.



Dodao je da njegova supruga Sabrina nije testirana i nema simptome koronavirusa.


(Admir Oručević)

 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.