28.3.2020. 13:49
0
Vanessa Bryant objavila dirljivi video košarkaške legende i kćerke
U svojoj novijoj objavi na Instagramu, 37-godišnja Vanessa Bryant na svoj način je obilježila dva mjeseca najveće tuge, koliko je prošlo otkako je u stravičnoj helikopterskoj nesreći izgubila supruga, košarkašku legendu Kobea Bryanta, ali i njihovu 13-godišnju kći Giannu.
Na svom Instagram profilu Vanessa je objavila video na kojem se vidi bivša NBA zvijezda kako prepun emocija priča o treniranju kćerke Gianne, koju su od milja zvali Gigi, i o sreći koju mu je donijela jer je, baš poput njega, strastveno igrala košarku.

💔💔

A post shared by Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant) on


– Počela je prvo igrati nogomet, koji je isto moj omiljeni sport, a onda me počela tražiti savjete iz košarke i ja sam je počeo podučavati, korak po korak a ona je tako uživala u tome. Sada obožava košarku i igra ju svaki dan – govori u videu Bryant.
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.