31.3.2020. 9:23
0
Tramp upozorio Harry i Meghan: SAD neće plaćati vaše osiguranje
Britanski princ Harry i njegova supruga Meghan ne planiraju tražiti od američke vlade pomoć u pokrivanju troškova svog osiguranja, saopćila je njihova glasnogovornica.


Harry i Meghan svojom su objavom reagirali na tweet američkog predsjednika Donalda Trumpa, koji je ranije u nedjelju na Twitteru napisao da SAD neće plaćati njihovu zaštitu ako se presele u tu zemlju.

Harry (35) i Meghan (38) u januaru su objavili odluku o povlačenju s kraljevskih dužnosti te su se, prema medijskim izvještajima, nedavno preselili iz Vancouvera u Los Angeles.

"Sada su napustili Kanadu i preselili se u Sjedinjene Države, ali SAD neće plaćati za njihovo osiguranje. Neka sami plate!" napisao je Trump u tweetu.




"Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa ne planiraju tražiti od američke vlade zaštitu. Već je napravljen aranžman za privatno financiranu zaštitu", saopćila je glasnogovornica britanskog para.

Harry i Meghan posljednjih su mjeseci sa svojim sinom Archiejem živjeli na otoku Vancouveru u Kanadi.

Meghan Markle je odrasla u području Los Angelesa, gdje njezina majka Doria još uvijek živi. Kanada je prošli mjesec saopćila da Meghan i Harry neće više imati osiguranu zaštitu u toj zemlji nakon što prestanu biti članovi britanske kraljevske porodice.
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.